ReserveringNieuws00 33 5 56 82 01 80

Camping Le Coq Hardi biedt een ruime keuze aan standplaatsen

De camping is gelegen aan de baai van Arcachon op een vlak terrein van 80.000 m2 en is ingericht voor 380 standplaatsen waar u zeker uw geluk zult vinden.

Het zou virtueel mogelijk zijn om de camping te scheiden in vier verschillende zones

Ten eerste is er het "Eikenbos" voor de liefhebbers van rust, en van een siësta onder de beschutting van de majestueuze oude bomen.

Dan is er het "Dennenbos", gelegen in de buurt van zwembaden met een harmonieuze combinatie van schaduw en zon. Heerlijk niets doen is niet verboden, maar u zult al snel in de verleiding vallen om het gezelschap op te zoeken van de zwemmers of de animator.

Vervolgens is er het "Strand" waar RA koning is, met uitzondering van de rand van het bad waar de tamariskbomen u verkoeling bieden; rust en zonneschijn gegarandeerd!

Ten slotte is er de "Ingang", eiken en dennen, een animatieprogramma overdag en 's avonds spektakels, de ideale plek om een dynamische vakantie door te brengen.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in een lang verblijf op onze camping bieden wij verschillende soorten kampeerarrangementen om uw verblijf het best op uw behoeften af te stemmen: u kunt kiezen uit een arrangement van 1 maand, 2 maanden, 3 maanden, 6 maanden voor 1 tot 5 personen. We beperken het aantal formules tot 60, het aantal hernieuwbare plaatsen zijn beperkt, dus als u geïnteresseerd bent, neem dan snel contact met ons op.

Wanneer u contact met ons opneemt, vermeld dan duidelijk uw verwachtingen zodat wij ze zo geod mogelijk kunnen inlossen.