ReserveringNieuws00 33 5 56 82 01 80

Animatie

Onze animaties zijn gratis en toegankelijk voor kinderen vanaf 5 jaar vanaf 1 juli tot 31 augustus

Het dragen van de armband is verplicht en u zal worden gevraagd om deel te nemen aan onze activiteiten

Wij bieden dagelijks animaties voor peuters, tieners en ook volwassenen behalve op zaterdagochtend, van 10u tot 12u, van 15u tot 19u en 21u30 tot 00u. Elke week presenteert het animatieteam een nieuwe planning, de activiteiten variëren van week tot week.

's Morgens van 10u tot 12u organiseert het animatieteam ongeveer twee keer per week een creatieve workshop, een repetitie voor het spektakel dat zal plaatsvinden tijdens de thema-avond, een minigolf-toernooi, een wedstrijd zandkastelen bouwen en vele andere activiteiten...

In de namiddag organiseren we heel wat sportactiviteiten, zoals toernooien voor voetbal, volleybal, jeu de boules, waterpolo, maar ook minstens twee keer per week waterspelletjes voor jong en oud. Voor de meer gemotiveerden zijn er één keer per week zumbalessen voor volwassenen en tieners.

's Avonds kunnen jong en oud samen deelnemen aan de verschillende avonden die georganiseerd worden door de animatoren: Dansavond, karaoke-avond, gemaskerde avond, schuimparty. We hebben ook een orkest dat een keer per week komt en tijdens die avond bieden wij een thema-maaltijd aan (paella of mosselen/friet). We hebben nog andere externe dienstverleners op de camping, zoals een circus en een poppenkast.

Camping du bassin d'Arcachon en Gironde

Wij hebben ook enkele betaalde animaties ter beschikking

De lotto (€ 2/deelname) waar u geschenkmanden, strandspelletjes, etc... mee kunt winnen of misschien wel de jackpot, een week voor het volgend jaar gratis aangeboden

De petanquewedtrijden (€3/persoon) zijn toegankelijk voor volwassenen en kinderen waar de winnaars een visschotel of flessen wijn kunnen wegkapen.

Een keer per week is er een accrobranche-uitstapje, georganiseerd met onze partner T en l'Eyre, voor €8 voor kinderen tussen 4 en 11 jaar en €13 voor kinderen vanaf 12 jaar. Prijzen onderhevig aan verandering zonder kennisgeving.

Camping de Gironde