ReserveringNieuws00 33 5 56 82 01 80

Watercomplex

Het zwembad is gratis en exclusief voorbehouden aan klanten van de camping. Het dragen van een polsbandje is vereist om toegang te krijgen tot het zwembad.

Ons waterpark is gelegen op een solarium met een prachtig uitzicht over de baai van Arcachon en met 3 zwembaden, waarvan een met 2 glijbanen: Er is een plonsbad voor baby's en peuters met een diepte van 50 cm, een middeldiep bad, dat tevens dienst doet als opvangbad voor de twee glijbanen met een diepte van 80 cm en tot slot een groot zwembad voor zwemmers met een diepte van 180 cm .
Drankjes en ijs zijn alleen te koop vanaf 1 juli tot 31 augustus bij het zwembad.

Een pentagliss glijbaan met 3 sporen en een I-Slide glijbaan van 35 meter lang

Het zwembad is geopend buiten het seizoen (mei, juni en september) alleen tijdens het weekend van 15u tot 19u, afhankelijk van het weer en van 1 juli tot 31 augustus is het zwembad dagelijks geopend van 9u tot 19u.

Camping du bassin d'Arcachon en Gironde

Shorts en bermuda's zijn verboden om te zwemmen

Voor uw rust staat het waterpark onder toezicht van 1 juli tot 31 augustus door de aanwezigheid van BESSAN of BNSSA, maar kinderen blijven de verantwoordelijkheid van de ouders. Kinderen onder de 12 jaar moeten worden begeleid door een volwassene om toegang te krijgen tot het zwembad.

Camping de Gironde