ReserveringNieuws00 33 5 56 82 01 80

Omgeving bekken van Arcachon

Als u een aangenaam verblijf bij ons wilt, bieden wij u nu al een voorproefje van wat u in de buurt van de camping kunt vinden.

In de directe omgeving vindt u tennisbanen (20 m), een fietspad (150 m), 2 oesterhavens (800 m), een zeilschool (800 m), een fitnessruimte, restaurants (900 m), boottochten op de baai van Arcachon, proeverijen van zeevruchten, een natuurgebied, stranden (50 m) en een zwembad, een tabak/krantenwinkel, een plaats om te vissen, artsen, apotheek, etc..

Op minder dan 7 km, een golfbaan met 5 holes, een manege, het kustpad voor een tocht te voet of met de fiets langs het strand, een fitnessparcours in het bos, een bibliotheek, een vliegclub, een supermarkt, een casino (speelautomaten, one ball) discotheek, markten, bioscoop, uitgestrekte dennenbossen.

Camping du bassin d'Arcachon en Gironde

We bevinden ons ook op 18 km van de Grand-Crohot-oceaan, voor liefhebbers van golven, die aan al uw verwachtingen zal voldoen, een van de stranden het dichtst bij camping l'Océane. Het wordt bewaakt van juni tot september en er is ook de surfschool van de Grand-Crohot die verschillende formules om kinderen vanaf 8 jaar veilig kennis te laten maken met het surfen.

Het VVV van Lanton

Tegenover de camping op 20 meter lopen, vindt u een VVV-kantoor. Ze verhuren er fietsen.
Tel : 0033 5 57 70 67 56
www.tourisme-coeurdubassin.com

Camping de Gironde