ReserveringNieuws00 33 5 56 82 01 80

Diensten 3 sterren

Een kruidenier/snack

Dagelijks geopend in het hoogseizoen van 1 juli tot 31 augustus van 8u tot 14u en van 18u tot 22u. De kruidenier heeft dagelijks brood, gebak, maar ook basisbehoeften. Er is ook een cateringdienst, waar u ter plaatse kunt eten of maaltijden kunt meenemen, waar u kunt kiezen tussen een snack (pizza, Amerikaans, koude broodjes...) of maaltijden (steak/frieten, salades, vis...).

Er is ook een ontbijtformule beschikbaar.

Een bar

In het laagseizoen (mei, juni, september) alleen open op vrijdag, zaterdag van 21u tot 00u en in het hoogseizoen van 1 juli tot 31 augustus elke dag van 9u tot 1u. Wij bieden een brede selectie van drankjes en ijs. Op het terras van de bar is er biljart, tafelvoetbal en een flipperkast en binnen in de bar is er een zaal met een televisie en gratis Wifi beschikbaar is zonder enige consumptieverplichting aan de bar.

Camping du bassin d'Arcachon en Gironde

De fitnessruimte

Aan de ingang van de camping, net naast de receptie, vindt u een fitnessruimte die open is van 9u tot 2u 's morgens.
De zaal beschikt over fietsen, roeimachine, halterbank... en ook twee sauna's.
Tarief halve dag: € 1,50 Tarief volledige dag: € 3

Wasserij

Er is een wasserij beschikbaar 24/24 en 7/7 waar u wasmachines en drogers vindt. De jetons kunnen worden bekomen bij het onthaal.

Een osteopathiecabine

U bent op vakantie, het is tijd om even een moment te nemen om voor uzelf te zorgen en te stoppen met het uitstellen van uw afspraak met de osteopaat.
De heer Infante Thibault behaalde een diploma in de osteopathie in 5 jaar, erkend door de staat, en een universitair diploma in sportverzorging.

Camping de Gironde