ReserveringNieuws00 33 5 56 82 01 80

Welkom in Aquitaine in de bekken van Arcachon !

Welkom op camping Le Coq Hardi in het Bassin van Arcachon!

Het team van camping Le Coq Hardi heet u van harte welkom voor een vakantie aan zee, met twee directe toegangen tot het strand van het Bassin van Arcachon, in een gezellige familiesfeer. De camping werd in 1960 opgericht door het echtpaar Violes en is een familiebedrijf. Na de zoon is het de kleindochter die de camping heeft overgenomen.

Voor uw verblijf in de Gironde bieden wij u een ruime keuze aan huuraccommodaties met onze chalets en stacaravans, maar ook traditionele kampeerplaatsen voor uw caravan, camper of tent. Ideaal voor een vakantie die helemaal bij u past!

Je kunt gratis gebruik maken van het zwemparadijs direct aan zee (met uitzicht op de baai van Arcachon) met 2 zwembaden en een plonsbad met 2 glijbanen. En wat is er nog meer? Elke dag animatie voor alle leeftijden van 2 juli tot 28 augustus.

Camping en Gironde

Twee directe toegangen tot het strand.

De camping is gelegen aan de rand van de bekken van Arcachon op een perceel van 80.000 m2 en is ingericht voor 446 standplaatsen, met dus heel wat ruimte. Als familiecamping, genietend van het spel van de getijden met een gejodeerde wind die vaak zeer stimulerend en kalmerend is, is dit een paradijs voor kinderen en een toevluchtsoord voor ouders.

Camping en Gironde

Een traditionele camping.

Onze 446 standplaatsen zijn er slechts 63 voorbehouden voor verhuurlocaties, en 60 standplaatsen zijn gereserveerd voor seizoensgebonden pakketten, de overige standplaatsen zijn bestemd voor het traditionele kamperen met de caravan, tent of camper, omdat we willen dat de vriendelijke sfeer en familie van een echte caravancamping wordt behouden.

En 24 uur per dag personeel voor de kleinste problemen!

Wij wensen u een fijne vakantie in de Aquitaine, het vertrekpunt voor vele bezoeken aan de Gironde en natuurlijk het Arcachon bekken, een prachtige oceaan baai tussen duinen en dennenbossen, maar ook de Médoc, met zijn prachtige wijngaarden en kastelen, waarvan er vele bezocht kunnen worden.

Camping toegankelijk voor mindervaliden in de Gironde

Onze camping streeft naar een kwaliteitsvol onthaal zodat mensen met een handicap volop kunnen genieten van hun vakantie en vrijetijdsbesteding.

Onze camping is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit en biedt toegang tot een groot aantal diensten, met uitzondering van de speeltuin en het zwembad.

Natuurlijk is er een aangepaste chalet voor 6 personen te huur.

Camping en Gironde sur le bassin d'Arcachon