ReserveringNieuws00 33 5 56 82 01 80

Vrije tijd

Een familiecamping in de baai van Arcachon die u heel wat faciliteiten en activiteiten biedt, zodat alle gezinsleden ongeacht hun leeftijd ten volle kunnen genieten van hun vakantie.

Le Coq Hardi beschikt over 3 speeltuinen, mini-golf, jeu de boules, volleybal en badminton, maar ook een sportveld (basketbal, minivoetbal, handbal) voor kinderen en volwassenen.

Er is ook een fitnessruimte, een speelkamer met biljart, tafelvoetbal, flipperkast, airsoft,....

Camping du bassin d'Arcachon en Gironde

Het dragen van een opvallende armband (meerderjarige, minderjarige, minderjarige die niet kan zwemmen) is verplicht op de camping, zodat we kunnen zorgen voor uw veiligheid en uw rust binnen het terrein.

De armband zal u worden gegeven bij uw aankomst en zal u toelaten om vrij op de camping te bewegen en vooral om gebruik te maken van alle aangeboden diensten: Animatie, zwembad, bar, supermarkt, fitnessruimte,...

Aan het onthaal of de bar van de camping kunt u gratis gebruik maken van sportartikelen, zoals voetballen, basketbal, volleybal, racket tennis, jeu de boules ballen... U zal gewoon worden gevraagd om een ​​borg, die onmiddellijk na de terugkeer van het materiaal zal worden teruggegeven.

Wij werken samen met partners zodat u kortingen krijgt voor activiteiten buiten de camping.

Kanotochten (€12/persoon) en accrobranche (€13/persoon) zijn een keer per week beschikbaar.

Camping de Gironde