Welkom in Aquitaine in de bekken van Arcachon !

 

Het volledige team van camping Le Coq Hardi zal u welkom heten voor een vakantie aan zee in een familiale en gezellige sfeer. Voor uw verblijf bieden wij u een brede waaier aan mogelijkheden, zowel op vlak van verhuur van onze chalets, onze stacaravans en onze caravans als van onze standplaatsen. Ideaal voor een vakantie die bij u past!

Gasten kunnen gratis gebruik maken van het zwembad met 2 glijbanen en van onze animaties (1 juli tot 31 augustus)

Twee directe toegangen tot het strand.

De camping is gelegen aan de rand van de baai van Arcachon op een perceel van 80.000 m2 en is ingericht voor 446 standplaatsen, met dus heel wat ruimte. Als familiecamping, genietend van het spel van de getijden met een gejodeerde wind die vaak zeer stimulerend en kalmerend is, is dit een paradijs voor kinderen en een toevluchtsoord voor ouders.

Een traditionele camping.

Onze 446 standplaatsen zijn er slechts 63 voorbehouden voor verhuurlocaties, en 60 standplaatsen zijn gereserveerd voor seizoensgebonden pakketten, de overige standplaatsen zijn bestemd voor het traditionele kamperen met de caravan, tent of camper, omdat we willen dat de vriendelijke sfeer en familie van een echte caravancamping wordt behouden.

En het personeel is beschikbaar voor alle zorgen, 24/24!